Me gustaria verte aquí... síguemos

jueves, 24 de abril de 2014

SALUDOS DESDE SEVILLA






Esta Semana Santa hemos estado en Sevilla y he podido visitar a unos grandes amigos Pepe y Luisa, ellos son los creadores de La casa del títere, este es el lugar donde desempeñan su trabajo, ellos son unos grandes artistas encargados de entretener a los niños haciendo teatro con marionetas, su compañia de teatro se llama La factoria de trapo y llevan muchos años dedicandose a este oficio tan bonito. Desde allí nos han querido mandar un saludo.




Si vais a Sevilla más concretamente a Camas no os olvideis de visitarlos, os encantarán.
 Por si quereis saber más...


http://www.factoriadetrapos.com/images/gif/factoriactrani.gifhttp://www.factoriadetrapos.com/

Clica en la imagen y visitaras su página.

UN DIA DE PASQÜA ...2014

ENS FEM EL MANTEL



Ens visita Teresa

Teresa és la iaia de Sandra, va venir dijous a classe a ensenyar molts llibres diferents i interessants. Teresa sap molt de llibres, sempre ha estat envoltada de aquells ja que ha estat bibliotecària i s'ha ocupat de tenir cura  de moltes biblioteques. Ens va ensenyar els seus llibres i ens va explicar algunes coses sobre la biblioteca.









ESTRENEN EL COET!

3,2,1...

AVENTURA ESPACIAL

Ja hem acabat amb la unitat didàctica de l'espai i hem gaudit moltíssim , ens ha ajudat a completar molts conceptes del nostre projecte de la lluna , i hem après moltíssimes coses . Els xiquets i xiquetes han estat molt motivats a l'hora de treballar aquest tema i han participat amb entusiasme .Per acabar aquesta unitat vam tenir unes convidades de luxe . La mare i la tia de Íker , Inma i Laura , elles es van oferir a muntar una activitat increïblement al.lucinant i motivadora , que ens va fer sentir que suravem en l'espai. L'activitat consistia en crear una simulació de l'espai utilitzant el recurs         al · lucinant de llum negra . Els xiquets es submergien en l'espai  i a través d'unes pistes havien de trobar el planeta que per grups se'ls havia asignat . Un cop trobat havien de situar-lo al sistema solar i se'ls explicava i se'ls preguntava sobre el planeta en qüestió . I com a guinda vam volar una nau espacial pel nostre particular espai .Gaudim tots moltíssim amb l'activitat , xicotets i no sé si més als adults. La preparació de l'activitat portava moltíssima feina de la qual es van encarregar les nostres dues artistes . MOLTÍSSIMES GRÀCIES A LES DUES , NO L' OBLIDAREM .













I ara l'aventura... 














Impressionant...